Wednesday, May 27, 2009

labels

salam :)

untuk pengetahuan semua, blog ini tidak dihadkan kepada sesiapa untuk post or tambah pape di sini. saya akan invite semua blogger-blogger chemi jan 07 untuk menyumbang artikel atau perkara-perkara yang bermanfaat di sini. kalau sape-sape yang tak terinvite tu, please leave a comment/gtalk/reply under thread google group untuk di invite dan di link kan di blog ni.

anda bukan blogger? ouh jangan risau. jika anda berminat, kami turut invite orang yang baru dalam dunia blogger. seperti di atas, sila letakkan email yang anda gunakan sebagai account blogger/your gmail untuk kami menghantar invitation. dan anda juga boleh komen each post dengan menggunakan account gmail anda. mudah bukan? :P

ouh btw, untuk memudahkan pembacaan para pembaca, kita akan menggunakan sistem label seperti label-label di bawah. kalau ada yang tak lengkap, bole la tambah. tapi cuba limitkan penggunaan label yep. blog personal takpe nak label banyak-banyak pun :P

ok. welcome everyone. any suggestion, feel free to leave a comment. insyaALLAH kita cuba yang terbaik untuk batch kita. ChemE united :)

4 comments:

beliamuda said...

dengan kata lain, label tu, macam category la..

~~apa beza tag, kategori dan label?

FaReAsT AL-MuHAnDIsU said...

faris.muhandisu@alwahy.com

princess irda said...

yerp2, label dan category under definisi yang sama. means that nanti bila nak search balik article yang pernah kita post tu lagi senang la bile da dikategorikan. tag ni merujuk kepada post tagged tu ke? :P

princess irda said...

okeh faris. sudah di invite :)