Wednesday, May 27, 2009

:::Pembuka Bicara::::

Assalamualaikum semua....

Alhamdulillah.Akhirnya berjaya gak kita buat blog khas utk batch Chemi Jan 07.
Idea yg dikeluarkan hasil replied2 atau spam2 dalam google group yg kini(mase dipost) tread itu telah mencapai 650++,hasilnya,inilah blog yg telah create.

So,selain google group,diharap blog ini juga menjadi medium utk batch Chemi Jan 07 merapatkan ukhuwah silaturaahim antara kite.mengudapte sesama kita serta take care antara satu sama lain.Barulah bond antare kite akan kukuh menurut syariat.InsyaAllah

Ape pengisian nye??ape2 pun boleh asalkan ia bermanfaat utk suma.boleh juga taruk iklan pape dan update isu2 semasa dalam UTP mahupun luar utp.Tapi jgn la taruk individu punye citer ek.mcm diari.haha....guro je.

OK..sama2 kita aktifkan dan manfaatkan blog nih.Bbasya!!!

|| Radioactive || Chemical Engineering||

5 comments:

beliamuda said...

baguslah dah ada blog ni..
semoga blog ini terus bergerak dan hidup, seperti hidupnya GG skg.. haha

aseng said...

tolong la jgan pkai lmbang radioaktif..dari skolah lagi aku dok tgk lambang tu..

BOSAN..
haha

Amin Baek said...

hahaha...aah eh??br pasan ada lmbg..kita wt a logo baru..ada tulis2 chemE JAN07..br stylo

beliamuda said...

abang kreatif kite takde idea untuk logo?

princess irda said...

hehe. gg tu da terlampau aktif. dengan spam. isk3. haa. sape2 yg terer reka2 ni, ape lg. cipta la logo satu. syaz oo syaz.. :P