Sunday, May 31, 2009

:: Lawatan ChemE Jan07 ke Rumah Nash ::

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Seperti yg telah diumumkan dlm GG kite sejak exam week lagi,akhirnya selesai sudah majlis perkahwinan Kakak Nash (bukan nash ek,tapi kakak dia.bace btul2 :P) di rumah beliau di Manjung,Perak iaitu lebih kurg sejam dr UTP.Alhamdulillah,seramai 13 org dak2 ChemE Jan07 termasuk beberapa warga Jan07 yg lain telah berkunjung ke rumah Nash.

2 group bergerak ke Manjung iaitu group Poji dan group Hafiz micro.Group Poji dijoin oleh Nad, Ah seng dan Ah Chong (Ah kat Chong tu ditambah :P) dgn menaiki kereta Evo Nad.Manakala Group Hafiz Micro dianggotai oleh Pok Jat, Farhan, Amin, Jahar, Amir, Aik, Beliau dan juga Hisham. Group Poji sampai dulu diikuti group Hafiz.

Alhamdulillah,gerak dlm kul 2,diorg sampai dlm kul 3. Walaupun ade gak yg hampir2 sesat kerana kekeliruan di jalanraya dan sifat ingin mencuba yang tinggi,diorg sampai gak dgn selamat.

|| Pas makan2,diorg melantak air beberapa cawan lak :P ||

So,sampai2 je trus diorg makan2.ade gak yg tambah.bagus2.jgn malu2,kalo tak rugi.dan time diorg dtg pun mmg best,org dah skit.so,ape lagi,sental je la.haha.

Pas makan2,kitaorg amik gmbr skit tanda kenang-kenangan setelah sampai ke rumah Nash.so,pas ni dah tau umah nash,dtg ar lagi.open je utk korg dak2 ChemE JAn07 (^_^).

|| Beliau dan Ah Seng posing pas umah Nash ||

|| Dak2 ni cube ngorat waitress ni,tp mula2 dia xlayan.Kental2.(anak tokei catering weh....rasenye la) ||

|| Setelah beberapa minit mencuba,akhirnya diorg berjaya.Sekali dak ni posing PEACE punye (^_^) ||

|| Gambar kenang-kenangan semua dak ChemE Jan07 yg hadir.tq suma (^_^) ||

Ok...sampai sini saje utk laporan kali nih.
Zassss.....!!!! (^_^)

14 comments:

Hazwan Arif said...

aku ade dlm semua gmbar..
yeahh..
haha

SAP Perform said...

weh..
asal aseng ade kt utp??
bkn da blk ke??

Nash said...

ah seng balik ke UTP pasal ade OBS...
balik sebelum gi umah aku..
kan2 ah seng???

rugi ko sap...... :P
(^_^)

lipan the malicious said...

haha..comel gak awek tuh..anak toke lak tuh..nash pe lg??akak ko da,ko bile lg..heheh..calon da ade da tuh

lipan the malicious said...

weh nash..xmsk kn skali ke cte pasal siput ko tuh??hahah

SAP Perform said...

nmpknye mnde ni jd cm gg gak..
hehe
btw..
klu bley kn..ayat dlm post ni biar kasi formal skt r..
nnt org luar klu tgk nmpk r kte cm batch yg profesional..cnth nye..
de fak kos len jenguk + de dak u len pn jenguk
;)
ni pendapat jek
huuu

Hazwan Arif said...

poji brkenan ke??
hak2

beliamuda said...

takpela.. depend pada yang menulis la..

~~ada dalam policy ke pasal penggunaan bahasa baku ke apa ni?

along rufaidah said...

rasanya gaya penulisan tu ok je..depend on penulis la. baru ada variasi kan? ;) lain org lain cara tulis

aih..nampak gayanya dalam sibuk makan kt kenduri org tu sempat lg mencari pasangan buat kenduri sendiri ek? :D

Nash said...

Hmmm...
seperti yg telah diperkatakan...
xyah ar wat skima2....

xmo dah dak chemi dilabel sebagai dak skima...
tension dowh..skit2 bila tanye kite dak ape,ckp je Chemi,mesti kuar perkataan,patut ar nampak skima,dak2 chemi suma skima2.

so,kalo blog pun skima2,nanti sah2 rg ckp kite ni skima.paahal kite ilek2 je.xde ar skima ke,nerd ke...

hehe...ok?

abu raihan said...

omg lipan the malicious..
lol

FaReAsT AL-MuHAnDIsU said...

budak cheme skema?

owh, so scary... haha... biarla... kite mmg ramai tokoh2 skema pun.. waima lelaki mahupun perempuan.. offensive ke label tu? hehe

SAP Perform said...

oh2
okeh2
paham2
hehehe
;)

princess irda said...

hehe..lenkali nak jejak gak la..time kenduri nas nanti ke.. jgn lupa jemput aku nas! :P