Friday, November 27, 2009

Ikhlas dari kami - Salam Aidiladha~!

note: this is copy-pasted from mr syazwan's blog entry

-------------------------

Pagi tadi, beberapa warga ChemE Jan 07 (CJ7) telah terlibat dalam menjayakan rancangan SAMPAIKAN di Radio CJ7.fm

Rancangan ini disiarkan khas bersempena cuti semester UTP dan Hari Raya Aidiladha. Terima kasih diucapkan pada DJ-DJ radio CJ7.fm, Encik HANIFI (http://beliamuda.com/) dan Encik ABU HUZAIFAH (http://maercaestro.blogspot.com/).

Kita ikuti ucapan-ucapan mereka.

SAFWAN ATAN - http://sap-perform.blogspot.com/

di kesempatan ini..

nk megucapkan selamat hari raye maap zahir dan batin kepda semua yg mengenali diri terutamenye lecturer yg sangat baek hati yg mengeluarkan soklan2 yg sangat 'senang'…

semoge mereka dlm mood yg baek semase menanda kertas kita..so kte leh dpt markah lebih

and also kepda semua warga cj7 semoge bergembira di musim cuti..

jage diri leklok :D


LUQMAN HAKIM - http://penampalposter.blogspot.com/

saya tujukan ucapan kepada nuar yg tengah main PES bersama Pojak..

x lupa juga kepada rumate yg dah tidur..dan kawn baik yg kat cafe v5..

terakhir sekali..kepada ibu bapa n family tercinta..doakan anakanda dapat tiket balik!!!!

esok pagi baru anakanda beli tiket.. waaaaaaaa

(ko nangis2 sikit bila baca...)


IRDA ZAHARI - http://ixypixy.blogspot.com/

sy tujukan ucapan ini untuk rakan2 sekelas;

selamat bercuti dan pulang ke kampung halaman masing-masing.

spend masa sepenuhnya dengan family since this will be the last holiday with family before internship.

jaga diri leklok. yang mane drive tu, drive carefully.

wish you all the best.


UMAIR ZULKEFLI - http://umairzulkefli.blogspot.com/

saya nk wat ucapan kepada sume penunggu GG...

selamat masuk tidur..

sok nk jalan jauh kut..

300++ kilometer tu...

selamat2....

NASRULLAH JAAFAR - http://nashunter.blogspot.com/

Salam pada CJ7...

saya ucapkan selamat bercuti pada semua warga CJ7...

jaga diri bebaik..yg nk drive..drvie carefully...ingatlah org tersayang.

Cuti2 ni...kalo de pape plan sama2...roger je..kite leh kumpul mane2 jejalan sekali kan..hehe...

Kesempatan ni jua.nk ucapkan selamat hari raya Aidiladha....selamat mengerjakan ibadah korban....

Dan jua pada rumate,selamat mengerjakan Umrah. (^_^)

Papepun,mohon ampun maaf,minta halal makan minum serta harata bnde yg terambil secara sengaja mahupun tak.

pada warga Spammer sejati..mari kite truskan connection kite sepnjg cuti nih...hehe..yeah!!!!

salam (^_^)


RUFAIDAH MOKHTAR - http://coretharian.blogspot.com/

i would like to wish "selamat hari raya" and "eid mubarak" to fellow cheme_jan07 or the commercial name, CJ7.

may Allah bless you always and protect you throughout your journey.

time cuti jgn main2 sgt...belajar masak, belajar menjahit, belajar tolong mak ayah, belajar drive (or..kalau dh ada lesen tp tak reti drive mcm saya, mahirkan diri utk drive), kalau nk belajar utk next sem siap2 pun boleh.

selamat meluangkan masa berkualiti dgn keluarga tersayang.

kalau ada adik tgh spm, rajin2 la tlg adik study

kalau ada adik lepas pmr, semoga die dpt result yg baik

love this big family, so take care of urself k ;)

saya nak request lagu "nowseeheart - keluarga bahagia" boleh? hehe

p/s: tak suka perasaan sunyi yg semua org dh balik tp diri sendiri barang pun tak hbs packing lg..nk balik, tp malas kemas..hurmm.

5 comments:

penaberkala said...

slamat hari raya aidiladha buat smua
hepy oliday..jumpa lg next year

terharu ak bila luqman buat dedication,hak3

Nash said...

Salam aidiladha...
Thankz a lot pada DJ utama kita..Syazwan...
moh la dg beraya umah teman (^_^)

nifi a.k.a beliamuda said...

salam aidiladha buat semua..

terry bogart said...

cool tu rufi..

aku suka ucapan sap..moga2 radio ni..frequensinya dapat dicapai oleh dr kuzi, dr mohanad ,n yg seangkatan dengannya...

Nurazura said...

rufi?nowseehart pon ad lagu keluarga bahagia jgk ek?igt saujana punye lagu 2..huhu