Wednesday, September 16, 2009

~Hari Raya Semakin Hampir~

Bismillahirahminrahim

Tinggal beberapa hari lagi Ramadhan nk melabuhkan tirainya..Kemudian kita akan menyambut hari kemenangan kita insyaallah..Alhamdulillah syukur kepada Allah

Kehangatan AidilFitri dan kerinduan yang membuak2 dapt dilihat dengan jelas di kalangan Cheme Jan 07..Tiada apa di fikiran sekarang melainkan nak balik rumah jek..
DI bawah ini merupakan scene2 yang menyentuh hati ketika kelas tadi..




Irsyad yang termenung mengingat Ganu..
"Bilo ambo bole balek ke Ganung ni..huhu"
Kelihatan Nas yg sedang menahan sebak dan sedih..sehingga terpaksa menutup muka nya..hehe
Umair juga turut mencuba tuk menyelami perasaan Nas di situ
Syaz yang agak riang ble memikirkan da nk balik,dan mengambil gambar ensem dari penulis post kali ni..haha..Faris sedang memikirkan cara nk balik ke Kelantan tu..
"Ble aku nk sampi umah di Melaka yang indah cantik nyaman dan cool tu"kata Faidhah dalam tidornya..--Mengigau sebut "Melaka,Melaka,Melaka"Nmpk sgt melaka best..haha
"Mak,tnggu Wan balik..wan kene rancang perjalann..Jauh tu Ipoh..wuwu..Agak2 berjam gak nak balik..doakan Wan ye mak.."
Keperforman Sap membuat esemen Sepro di Selasih..haha(xde kaitan nk balik kampong)
Gambar of the post..

"Xsabar nye nak balik..Nk makan lemang,ketupat,rendang,kari Ayam hutan,Lontong,Sambal Sotong,Pinggan,Talam,Nasi Ayam ,Ikan Dugong masak Asam pedas..peh..mantap2.."Abu berkata dalam hatinya..sambil menelun air liur..(nmpk tak dia tgh telan tu..haha)

Mohon maaf..Sekadar gurauan2..jangan ambil hati ye..Papepun,selamat pulang ke rumah.Dont drink and drive,,Semoga selamat sampi ke destinasi..jangan lupa baca doa naek kenderaan..Gunakan masa cuti kita ada ni tuk dispend dgn kluarga ye..ble lagi nk cuti kn..

Mohon ampun dan maaf..dari ujung rambut hingga ke ujung kaki..Maaf Zahir dan Batin..
Selamat berhari Raya..

"Ingatlah orang tersayang "

wallahuallam

10 comments:

beliamuda said...

haha.. Amin, smart la weh..

ermm.. di kesempatan ini, saya ambil peluang untuk ucap selamat hari raya aidilftiri kepada semua.. selamat balik kampung ya.. huhu~

Meister said...

Aku tumpu perhatian kot dalam kelas. Xde dah fikir2 benda2 lain ni he he

SAP Perform said...

hahaha
bes2
:D
selamat ari raye sume
(nasib bek esemen sepro da siap)

Nash said...

Amin,mmg jauh aku nk balik..
sedih ooo......xsabau nk balik..
wooo.... :P

lipan the malicious said...

best2..post2 camnih r best..sempoi n ringan..xberat..huhu

Hazwan Arif said...

haha..
selamat hari raya semua...
tangan tak dihulur, maaf ku dipinta dr jauh
huhu

penaberkala said...

slamat hari raya utk smua kawan2
klu ada salah silap,
gurau yg tak patut,
harap dimaafkan
kpd yg blk kg drive kereta,
pandulah dgn cermat dan hati2
smoga slmt sampai
slamat bercuti!

FaReAsT AL-MuHAnDIsU said...

aku tengah fokus kot.. xnmpk ak tgh menulis? huhu

papepun... selamat hari raya untuk semua...

Syazwan Zubir said...

haha..baru pasan post nih..

bile mase lak ade paparazi tgkp gamba aku nih..

selamat hari raya!

Amin Baek said...

peh..lambat gle br ko pasan..haha