Sunday, June 26, 2011

|| Cj7 Crazy Morning ||

Salam.
Alhamdulillah. Semalam segala perancangan berjalan dgn jayanya. Program Crazy Morning Cj7 bertemakan style picnic berlangsung di Tasek UTP. Tapi bukan la dlm tasik ye...kat padang bulat tu je...Ni sedikit report pasal event tu....

Bermula 7.30 pg la lebih kurg,dak2 ni mula dtg. komiti dtg awal sebab nk setting port. So,aktiviti pertama adalah breakfast roti sardin hasil tgn gurlz CJ7. Pastu diteruskan sesi bergambar. Pastu lak maen game. Ade 4 game dan semua yg hadir dibahagikan kepada 6 team iaitu Sepah, Jozan, Nabil, Jambu, Amir dan R2.

Envi
|| Environment Group || 
Control
|| Process Control Group ||

Petroleum
|| Petroleum Engineering Group ||

Process
|| Process Plant Group || 
PetChem
|| Petrochemical Group ||

Cj7ians
|| All CJ7ians yg hadir ||

Game 1
|| Game 1: Sukaneka ||

Game 2
|| Game 2: Regu|| 

Game 3
|| Game 3: Lari Berpasangan ||

Game 4
|| Game 4:  Bola Beracun ||

Aktiviti terakhir ialah minum pagi dan majlis penyampaian hadiah kepada semua team. Alhamdulillah,dlm kul 11 segalanya selesai. Segala perancangan berjalan dgn lancar.  Termasuk jua agenda2 tambahan yg sgt memeriahkan lagi suasana dan moment yg sgt bermakna.

Picnic
|| Pas penat maen,makan dulu bawah pokok sambil ditiup angin || 
Beliau
|| Beliau. Walaupun kakinya belum pulih,sanggup dtg utk memberi sokongan ||

Poji
|| Poji the Jumper ||

Perakians
|| Geng2 warga Perak CJ7. Ade sorg lagi...tp xbleh gak. Kang leh jd gosip, tingkatkan prestasi,kurangkan kontravesi...haha ||

Semoga aktiviti yg menguatkan lagi ukhwah seperti ini dpt dijalankan lagi sebelum grad tahun depan. Dah grad nanti,xtau plak camne masing2 kan. Semoga ukhwah yg dibina ni dpt berterusan sampai bila2. InsyaAllah.

So,CRAZY tak event ni???? (^_^)

P/s: Tahniah buat dua warga CJ7 yg akan berumahtangga tahun ni. Semoga segala urusan dipermudahkan. InsyaAllah (^_^)
α
Wassalam
(^_^)

2 comments: